Πολεμιστές

Από Metin2Wiki
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
< Metin2Wiki < Οι Κατηγορίες (Επισκόπηση / Κατηγορία) < Πολεμιστές

Πολεμιστές

Επισκόπηση:
Ευτηχώς στις ικανότητές του, στην άμυνά του και την ικανότητα να φοράει βαρετές πανοπλίες, ο πολεμιστής παίζει μεγάλο ρόλο στις κοντινές μάχες. Προσπαθεί μόνο για μεγάλη σωματική δύναμη και ισορροπημένο μυαλό. Σύμφωνα με την ειδκότητά του, μπορεί να προκαλέσει καταστροφικές ζημιές με το δίχειρο του όπλο ή μπορεί να αποκρούσει τις επιθέσεις των εχθρών με το ξίφος και την πανοπλία του .

Ειδικότητα:
Υπάρχουν 2 κλάσεις πολεμιστών. Μιά κλάση (των πολεμιστών πνεύματως) θωρακισμένων, με μιά σχεδόν αδιάσπαστη άμυνα. Ο πολεμιστής σώματος, βέβαια, είναι για ποιό επιθετικό παιχνίδι. Οι πολεμιστές ανεβάζουν κυρίως τα στατιστικά VIT και STR, μέχρι να τερματιστούν στο 90 και ακολούθως το DEX. Για έναν πολεμιστή σώματος είναι σημαντικό να έχει STR (δύναμη) καθώς ανεβάζει αμέσως τις επιθέσεις, όπως επίσης επιρρεάζει την Αύρα του Σπαθιού. Όταν ένας πολεμιστής πνεύματος έχει το VIT ανεβάζει άμεσα την άμυνα, όπως επίσης επιρρεάζει το Δυνατό Σώμα.
Εάν θέλετε ή όχι να έχετε αρκετή επίθεση ή άμυνα, αυτό εξαρτάται από εσάς. Τα στατιστικά STR και VIT θα πρέπει να είναι 2:1 αλλά μπορούν να αυξομειώνονται ανάλογα με εσάς.
Οι πολεμιστές πνεύματως είναι συνήθως καλύτεροι με όπλο Δύο Χεριών ενώ αντίθετα ο πολεμιστής σώματος βολεύεται με σπαθιά χωρίς άλογο και με δύο χεριών σε άλογο. Οι πολεμιστές συνήθως είναι στις πρώτες γραμμές (των μαχών) για'υτό και πρέπει κάποιος να έχει αρκετή υπομονή καθώς και αντοχή.

Σώματος Ικανότητα Πολεμιστές (Εισήγηση):


VIT: π.χ. 50
INT: (προεπιλογή)
STR: VIT + 10 = π.χ. 60
DEX: (προεπιλογή)

Πνεύματος Ικανότητα Πολεμιστές (Εισήγηση):


VIT: π.χ. 50
INT: (προεπιλογή)
STR: VIT + 10 = π.χ. 60

DEX: (προεπιλογή)

Υποκατηγορίες:
Πολεμιστής Σώματoς και Πνεύματoς

▲ Αρχή Της Σελίδας ▲

< Metin2Wiki < Οι Κατηγορίες (Επισκόπηση / Κατηγορία) < Πολεμιστές


Logo-metin2.png


Warrior.png
Προσωπικά εργαλεία
Εργαλεία
Σε άλλες γλώσσες