Διάφορες Κατηγορίες

Από Metin2Wiki
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Πολεμιστές[επεξεργασία]

Στις μάχες σώμα με σώμα, οι Πολεμιστές έχουν κεντρικό ρόλο, χάρη στα όπλα τους και τις βαριές πανοπλίες τους. Προσπαθούν να επιτύχουν μεγάλη φυσική δύναμη και ισορροπημένο μυαλό. Ανάλογα με την εξειδίκευσή τους, μπρούν είτε να προκαλέσουν συντριπτική ζημιά με όπλα δύο χεριών ή να αποκρούσουν τις επιθέσεις του εχθρού τους με ασπίδα και σπαθί

Κλάσεις: Σώμα, Πνεύμα


Ικανότητες Σώματος


Ικανότητες Πνεύματος

▲ Αρχή Της Σελίδας ▲

Ninja[επεξεργασία]

Οι Ninjas είναι επαγγελματίες δολοφόνοι, που μπορούν να επιτεθούν αθόρυβα στήνοντας ενέδρες. Φοράνε μόνο ελαφριά εξάρτηση για να διατηρήσουν ευκινησία και ταχύτητα. Έτσι δέν εμποδίζεται η ροή των κινήσεών τους. Ανάλογα με την ειδίκευσή τους, οι Ninjas είναι άριστοι στο χειρισμό του στιλέτου αλλά και του τόξου και βέλους σε μάχες εξ αποστάσεως.

Κλάσεις: Ξιφομαχίας, Τοξοβολίας


Ικανότητες Ξιφομαχίας

Ικανότητες Τόξου

▲ Αρχή Της Σελίδας ▲

Sura[επεξεργασία]

Οι Suras είναι Μαχητές που δέκτηκαν κάποιες μαγικές δυνάμεις όταν συμφώνησαν να αφήσουν τους σπόρους του κακού να μεγαλώσουν στα χέρια τους. Έτσι μπορούν να χειριστούν το Σπαθί με σθένος σε μάχες σώμα με σώμα ή να κάνουν ζημιά στον αντίπαλο από απόσταση χρησιμοποιώντας μαγεία.

Με εξειδίκευση μπορούν να αναβαθμίσουν επιθετικά ξόρκια ή να κερδίσουν πρόσθετη μαγεία υποστίριξης

Κλάσεις: Οπλουργίας, Μαύρη Μαγείας


Ικανότητες Οπλουργίας


Ικανότητες Μαύρης Μαγείας

▲ Αρχή Της Σελίδας ▲

Σαμάνοι[επεξεργασία]

Οι Σαμάνοι είναι σοφοί και χρησιμοποιούν ξόρκια και μαγεία. Όταν μάχονται και υποστηρίζουν τους φίλους τους, οι μυστικές τους δυνάμεις είναι πολύ αποτελεσματικές.

Αποτέλεσμα της αφοσίωσής τους σε αυτές τις ικανότητες οι Σαμάνοι μπορούν να αυξήσουν τη ζημιά σε επιθέσεις ή να αναβαθμίσουν τη θεραπευτική τους δύναμη και τα ξόρκια υποστήριξης.

Κλάσεις: Δράκου, Θεραπείας


Ικανότητες Δράκου


Ικανότητες Θεραπείας

▲ Αρχή Της Σελίδας ▲

Λυκανοί[επεξεργασία]

Οι Λυκανοί είναι τεράστια πλάσματα που κάποτε μολύνθηκαν από έναν ιό και έτσι από άνθρωποι μεταλλάχτηκαν σε κτήνη. Χάρη στη δύναμή και το τέλειο ένστικτο τους είναι εξαιρετικά ισχυροί στις μάχες σώμα με σώμα. Πάντα ατρόμητοι με αποτέλεσμα να αναζητούν συνέχεια τις μάχες.

Περιλαμβάνει μία μόνο κλάση την επονομαζόμενη Ένστικτο


Ικανότητες Ενστίκτου

▲ Αρχή Της Σελίδας ▲

Προσωπικά εργαλεία
Εργαλεία