Ημερολόγιο ενός θρύλου

Από Metin2Wiki
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Παπυρος Αποστολων Ανοιχτός.png Ημερολόγιο ενός θρύλου Παπυρος Αποστολων Ανοιχτός.png - Απαιτούμενο Επίπεδο 75
Δίνεται Από
Αμοιβή Αποστολής
Απαιτούμενα Αντικείμενα
Απαιτούμενες Αποστολές
Καμία
Βήματα για την ολοκλήρωση
  • Πήγαινε στον Heuk-Young
  • Πήγαινε στο Σκελετό Sura 1, 2, 3, 4 και 5 και σύλλεξε τις 9
    Background.png
    Σελίδα Βιβλίου.png
    Σελίδες Βιβλίου
  • Σκότωσε όσα περισσότερα Γκόλεμ Πάγων Κόλασης χρειαστεί μέχρι να συλλέξεις 6 ακόμη σελίδες ώστε να έχεις συνολικά 15 σελίδες.
Λύση
ΠΡΟΣΟΧΗ: Κατά την διάρκεια της αποστολής μην βάζετε τις σελίδες μέσα στην αποθήκη!

Όταν βρεις που είναι τα Παγωμένα Γκόλεμ και οι Σκελετοί των Sura πήγαινε στον Heuk-Young. Θα σου δώσει μια αποστολή,να βρεις κάποιες σελίδες! Θα πρέπει να πας σε 3 Σκελετούς των Sura για να λάβεις 9 σελίδες,να σημειωθεί ότι μπορεί να πάς σε κάποιον σκελετό και να μην σου δώσει καμία σελίδα! Ακόμα 3 σελίδες μπορείς να πάρεις απο τον 2ο όροφο της σπηλιάς της εξορίας, από τον 5ο σκελετό που υπάρχει εκεί πάνω και τις υπόλοιπες 3 που μένουν για να συμπληρώσεις τις 15 θα πρέπει να τις βρεις σκοτώνοντας όσα περισσότερα Γκόλεμ μπορείς. Είναι σημαντικό να βεβαιωθείς ότι πριν ρίξεις την τελευταία σελίδα(15η) θα πρέπει να έχεις πάνω σου τις 14 οπωσδήποτε ειδάλλως η αποστολή δεν θα ολοκληρωθεί. Λύση:Βάλε στον κατάλογο σου τις 14 σελίδες έτσι ώστε όταν πέσει η 15η σελίδα η αποστολή να ολοκληρωθεί.

Προσοχή! Αν έχεις μαζέψει όλες τις σελίδες δεν είναι δυνατόν να φύγεις από την σπηλιά χωρίς να πάρεις την ανταμοιβή σου.
Άλλη πληροφορία
Μπορείς επίσης να συλλέξεις τις σελίδες μόνο από τα Παγωμένα Γκόλεμ.


Προσωπικά εργαλεία
Εργαλεία
Σε άλλες γλώσσες