Πιθανότητα για διπλάσια yang

Από Metin2Wiki
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Το Μπόνους Πιθανότητα για διπλάσια yang αυξάνει την πτώση αριθμού των Yang περίπου ίση με το διπλάσιο του ποσού που θα έπρεπε κανονικά να πέσει σε περίπτωση απουσίας του μπόνους.

Όταν "ενεργεί", ανεξάρτητα από το ποσοστό των εξοπλισμένων μπόνους, το αποτέλεσμα είναι ότι προσδιορίζει ένα απλό διπλασιασμό του ποσού των Yang που έπεσαν. Το ποσοστό αυτού του μπόνους επομένως, συσχετίζεται μονοσήμαντα με τη συχνότητα εκδήλωσης του μπόνους, αλλά δεν επηρεάζει την ποσότητα Yang που έπεσαν.

Το μπόνους είναι αποτελεσματικό, ακόμη και αν υπάρχει λίγο πριν τη δολοφονία του τέρατος. Στην περίπτωση των αφεντικών ή τέρατα που συνήθως σκοτώνονται με ομάδα, είναι προτιμότερο να είναι εξοπλισμένο με τον χαρακτήρα που θεωρείται στόχος από τον όχλο. Η δημιουργία μιας ομάδας δεν ακυρώνει την αποτελεσματικότητα του μπόνους και κατά τη στιγμή της συλλογής των Yang, το αυξημένο ποσό θα διαιρεθεί ισομερώς μεταξύ όλων των μελών της ομάδας.

Αν και αυτό είναι μια πιθανότητα (δεν είναι σίγουρο ότι η πτώση αυξάνεται) η συνεχιζόμενη χρήση του μπόνους μπορεί, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, να αποτελέσει μια σημαντική αύξηση στα κέρδη.

Tο ποσό της αύξησης των Yang συλλέγεται αυτόματα και από το τρίτο χέρι.

Αυτό το μπόνους δεν συσχετίζεται με το Μετάλλιο Τύχης, καθώς έχει μια διαφορετική λειτουργία.

Λαμβάνοντας υπόψη το επίπεδο εξοπλισμού, το μέγιστο εφικτό επίπεδο Πιθανότητας για διπλάσια yang είναι + 68%. Ωστόσο, με το + του όπλου και τη δεξιότητα πτώση Yang που προσφέρεται από το σύστημα του κατοικίδιου ζώου, η τιμή που επιτυγχάνεται μπορεί να αγγίξει μια αύξηση 100%.

Αντικείμενα που έχουν βασικό μπόνους Πιθανότητα για διπλάσια yang

Το μπόνους είναι βασικό στην Πολυτελή ζώνη.

Αντικείμενα που υποστηρίζουν το μπόνους

Επίπεδο Μπόνους

Ποστοστά Πιθανότητας για διπλάσια yang
2%
4%
6%
8%
20%
Προσωπικά εργαλεία
Εργαλεία