Μόνιμη Φωτιά

Από Metin2Wiki
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Αποτελέσματα
Η Μόνιμη Φωτιά είναι μια αρνητική κατάσταση που μπορεί να επηρεάσει χαρακτήρα, Τέρατα και Metin. Ο φλεγόμενος στόχος χάνει ένα σταθερό αριθμό HP για 12 δευτερόλεπτα (η ζημιά της Φωτιάς δεν αυξάνεται, αν η δεξιότητα είναι κρίσιμη). ΔΕΝ εμποδίζει την αναπλήρωση του HP.
Η Μόνιμη Φωτιά διαρκεί λιγότερο από το Δηλητήριο, αλλά συνήθως προκαλεί μεγαλύτερη ζημιά, ανάλογη με το επίπεδο της ικανότητας και την Ευφυΐα του χαρακτήρα (ενώ η ζημιά του Δηλητήριου είναι ανάλογη με τη ζωή του στόχου). Σε αντίθεση με το Δηλητήριο, η Μόνιμη Φωτιά δεν αφήνει το στόχο στο 1 HP, αλλά τον σκοτώνει, αν διαρκεί αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα).

Η Μόνιμη Φωτιά είναι ειδικό μπόνους, που προκαλείται μόνο από Σαμάνους, με τις ικανότητες Βρυχηθμός Δράκου και Δρακόντεια Ριπή. Η % φλεγόμενος εξαρτάται από το επίπεδο των ικανοτήτων και την Ευφυΐα.

Σε αντίθεση με το Δηλητήριο, η φωτιά μπορεί να προκαλέσει ζημιά σε Metin (και να το καταστρέψει αν έχει παραμένει με λίγο HP).

Η Μόνιμη Φωτιά δεν μειώνεται με την Μαγική Αντίσταση, αλλά μειώνεται με τη μείωση της βλάβης όπως εκείνη της Ισχυρής Μάγισσας των Πάγων ή με την Άμυνα Θεού Δράκου. Επιπλέον, η ζημιά από τη Μόνιμη Φωτιά μειώνεται (περίπου) 10% , λόγω της προστασίας των αρχικών περιοχών..
Σε αντίθεση με το όνομά του, το μπόνους Αντίσταση Φωτιάς δεν μειώνει τη βλάβη της Μόνιμης Φωτιάς.

Τύπος

Ο τύπος για τον υπολογισμό της ζημιάς που προκλήθηκε από την Μόνιμη Φωτιά έχει ως εξής:

ΤύποςΜόνιμηςΦωτιάς.png

Το αποτέλεσμα πρέπει να στρογγυλοποιείται στο ακέραιο μέρος (Κ είναι η σταθερά της ικανότητας).

Ένα μικρό τέχνασμα για να υπολογίσετε ΠΕΡΙΠΟΥ τη ζημιά είναι να πολλαπλασιάσετε το % του ποσοστού της φωτιάς με 25 και στη συνέχεια να προσθέσετε το επίπεδο σας.

Μπόνους σε Αντικείμενο

Δεν υπάρχει μπόνους "Μόνιμη Φωτιά" σε οποιοδήποτε αντικείμενο και δεν μπορεί να προκύψει από τη χρήση της Ενίσχυσης Αντικειμένου.

Προσωπικά εργαλεία
Εργαλεία