Εξόρυξη

Από Metin2Wiki
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
< Metin2Wiki < Εξόρυξη

Γενικά[επεξεργασία]

Με τα εξευγενισμένα μεταλλεύματα μπορούν να ενισχυθούν οι ιδιότητες όλων των κοσμημάτων (Βραχιόλια, Περιδέραια και Σκουλαρίκια). Τα μεταλλεύματα αυτά και ιδιότητες τους αφορούν τα βασικά bonus των αντικειμένων (π.χ. ταχύτητα επίθεσης και hp στο ασημένιο βραχιόλι). Όμως, δεν αναφέρονται στα διάφορα άλλα Bonus, αν υπάρχουν, πάνω στο αντικείμενο.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει ένας παίχτης είναι να προσθέσει ένα Διαμάντι, το οποίο μπορεί να αποτύχει, πάνω στο αντικείμενο και να το προετοιμάσει να δεχθεί εξευγενισμένα μεταλλεύματα. Μπορούν να δημιουργηθούν 3 υποδοχές.

Σε αυτές τις υποδοχές μπορούν να προστεθούν εξευγενισμένα μεταλλεύματα, τα οποία μπορούν επίσης να αποτύχουν (π.χ.Χαλκός σε Χάλκινα Σκουλαρίκια, Ασήμι σε Ασημένιο Βραχιόλι ...).

Τα προστιθέμενα μεταλεύματα έχουν χρονικό όριο. Το χρονικό όριο ξεκινά να μετρά μόνο για το τελευταίο προστιθέμενο μετάλλευμα και μόνο όταν το αντικείμενο είναι εξοπλισμένο. Όταν ο χρόνος λήξει, το μετάλλευμα εξαφανίζεται και μένει μία άδεια θέση. Στην συνέχεια, ο χρόνος ξεκινά να μετρά για το επόμενο μετάλλευμα (αν υπάρχει).

Αν προστεθεί ξανά μετάλλευμα στη κενή θέση, ο χρόνος σταματά για το παλιό και ξεκινά να μετρά για το νέο.

Σε ένα κόσμημα με 3 φρεσκογεμισμένες υποδοχές χρειάζονται 42 ώρες, εφόσον το αντικείμενο είναι εξοπλισμένο, μέχρι να αδειάσουν και οι 3.

Θέση Χρόνος Ενίσχυση κατά
1 24 Ώρες 10%
2 12 Ώρες 10%
3 6 Ώρες 20%

Εξόρυξη φλεβών[επεξεργασία]

Για να αρχίσεις την εξόρυξη μιας φλέβας χρειάζεται να έχεις εξοπλισμένη την
Background.png
Background.png
Αξίνα.png
Αξίνα και να κάνεις κλικ πάνω στην φλέβα. Για να δεις αν η εξόρυξη ήταν επιτυχής ή όχι πρέπει να διαβάσεις το chat. Είτε η εξόρυξη είναι επιτυχής ή όχι, κερδίζεις πόντους στην αξίνα. Η εξόρυξη μιας φλέβας διαρκεί μέχρι να εξαφανιστεί η φλέβα.
Φλέβα Ουράνιων Δακρύων Φλέβα Διαμαντιών Φλέβα Απολιθωμένου Ξύλου Φλέβα Έβενου Φλέβα Λευκόχρυσου Φλέβα Χρυσού Φλέβα Ρουμπινιού Φλέβα Σμαραγδιού Φλέβα κρυστάλλου ψυχών
Φλέβα Ουράνιων Δακρύων Φλέβα Διαμαντιών Φλέβα Απολιθωμένου Ξύλου Φλέβα Έβενου Φλέβα Λευκόχρυσου Φλέβα Χρυσού Φλέβα Ρουμπινιού Φλέβα Σμαραγδιού Φλέβα κρυστάλλου ψυχών
Φλέβα Νεφρίτη Φλέβα Κρυστάλλου Φλέβα Χαλκού Φλέβα Αμέθυστου Φλέβα Ασημιού Σωρός από Κοχύλια Φλέβα Γρανάτη Φλέβα Ζαφειριού
Φλέβα Νεφρίτη Φλέβα Κρυστάλλου Φλέβα Χαλκού Φλέβα Αμέθυστου Φλέβα Ασημιού Σωρός από Κοχύλια Φλέβα Γρανάτη Φλέβα Ζαφειριού

Η αξίνα[επεξεργασία]

Για 80.000 Yang, ο παίχτης μπορεί να αγοράσει Αξίνα από τον Deokbae στον Χάρτη2. Ο παίχτης πρέπει να είναι επίπεδο 30 ώστε να χρησιμοποιήσει την αξίνα.

Όταν η Αξίνα φτάσει στους μέγιστους πόντους μπορεί να αναβαθμιστεί στον Deokbae. Ωστόσο η αναβάθμιση μπορεί να αποτύχει. Από επίπεδο 2 σε επίπεδο 3 υπάρχει η πιθανότητα αποτυχίας της αναβάθμισης και το επίπεδο της αξίνας μειώνεται κατά 1 (όπως το καλάμι).

Στάδιο Απαιτούμενοι Πόντοι Ποσοστό επιτυχίας αναβάθμισης
1 6.000 -
2 12.000 100%
3 24.000 89%
4 48.000 78%
5 96.000 67%
6 192.000 56%

Ικανότητα Εξόρυξης[επεξεργασία]

Η ικανότητα εξόρυξης μπορεί να αυξηθεί διαβάζοντας
Background.png
Εγχειρίδιο Εξόρυξης.png
Εγχειρίδιο Εξόρυξης. Με αυτό το βιβλίο τα επίπεδα της ικανότητας αυξάνονται από 1-20, από M1-M10 και G1-P. Όσο υψηλότερο το επίπεδο εξόρυξης, τόσο καλύτερο το ποσοστό επιτυχίας εξόρυξης μιας φλέβας.

▲ Αρχή Της Σελίδας ▲

Εξευγενισμός μεταλλευμάτων[επεξεργασία]

Τα μεταλλεύματα μπορούν να εξευγενιστούν στον κλίβανο συντεχνίας. Κάθε Αλχημιστής ειδικεύεται σε ένα μέταλλο το οποίο εξευγενίζεται με πιθανότητα 60%. Τα υπόλοιπα μεταλλεύματα εξευγενίζονται με πιθανότητα 30%. Μπορείς να πουλήσεις το κατεργασμένο μετάλλευμα ή να το προσθέσεις στα αντικείμενά σου για να βελτιώσεις τις ιδιότητες τους.

Μεταλλεύματα[επεξεργασία]

Μεταλλεύματα εξορύσσονται από το επίπεδο 30, μετά την αγορά αξίνας από τον Deokbae για 80.000 Yang, από τις αντίστοιχες φλέβες.

Εικόνα Αντικείμενο Φλέβα Μέρος Πληροφορίες
Background.png
Λίθος Διαμαντιού.png
Λίθος Διαμαντιού Φλέβα Διαμαντιών Bakra, Όρος Sohan, Bokjung, Imha, Jayang, Joan, Jungrang, Pyungmoo, Waryong, Yongan, Doyyumhwaji Εξευγενίζεται σε Διαμάντι στον κλίβανο Διαμαντιών της Συντεχνίας.
Background.png
Μετάλλευμα Έβενου.png
Μετάλλευμα Έβενου Φλέβα Έβενου Bakra, Όρος Sohan, Bokjung, Imha, Jayang, Jungrang, Κοιλάδα του Seungryong, Waryong Έρημος Yongbi, Doyyumhwaji Εξευγενίζεται σε Έβενο στον κλίβανο Εβένου της Συντεχνίας.
Background.png
Απολιθωμένος Κορμός.png
Απολιθωμένος Κορμός Φλέβα Απολιθωμένου Ξύλου Bakra, Bokjung, Jayang, Joan, Pyungmoo, Yongan Εξευγενίζεται σε Απολιθωμένο Ξύλο στον κλίβανο Απολιθωμάτων της Συντεχνίας.
Background.png
Μετάλλευμα Χρυσού.png
Μετάλλευμα Χρυσού Φλέβα Χρυσού Bakra, Bokjung, Jayang, Joan, Pyungmoo, Κοιλάδα του Seungryong, Έρημος Yongbi, Yongan Εξευγενίζεται σε Χρυσό στον κλίβανο Χρυσού της Συντεχνίας.
Background.png
Μετάλ. Ουράνιων Δακρύων.png
Μετάλ. Ουράνιων Δακρύων Φλέβα Ουράνιων Δακρύων Όρος Sohan, Doyyumhwaji, Ναός Hwang, Doyyumhwaji Εξευγενίζεται σε Ουράνια Δάκρυα στον κλίβανο Ουράνιων Δακρύων της Συντεχνίας.
Background.png
Μετάλλευμα Νεφρίτη.png
Μετάλλευμα Νεφρίτη Φλέβα Νεφρίτη Bakra, Όρος Sohan, Bokjung, Imha, Jayang, Jungrang, Κοιλάδα του Seungryong, Waryong Εξευγενίζεται σε Νεφρίτη στον κλίβανο Νεφρίτη της Συντεχνίας.
Background.png
Μετάλλευμα Κρύσταλλου.png
Μετάλλευμα Κρύσταλλου Φλέβα Κρυστάλλου Όρος Sohan, Imha, Jungrang, Waryong, Έρημος Yongbi, Doyyumhwaji Εξευγενίζεται σε Κρύσταλλο στον κλίβανο Κρυστάλλου της Συντεχνίας.
Background.png
Μετάλλευμα Χαλκού.png
Μετάλλευμα Χαλκού Φλέβα Χαλκού Bakra, Bokjung, Jayang, Joan, Pyungmoo, Yongan Εξευγενίζεται σε Χαλκό στον κλίβανο Χαλκού της Συντεχνίας.
Background.png
Μετάλλευμα Αμέθυστου.png
Μετάλλευμα Αμέθυστου Φλέβα Αμέθυστου Όρος Sohan, Ναός Hwang,, Doyyumhwaji Μπορεί να γίνει κατεργασμένος Αμέθυστος χρησιμοποιώντας τον φούρνο συντεχνιών.
Background.png
Μετάλλευμα Ασημιού.png
Μετάλλευμα Ασημιού Φλέβα Ασημιού Bakra, Bokjung, Jayang, Joan, Pyungmoo, Yongan Εξευγενίζεται σε Ασήμι στον κλίβανο Ασημιού της Συντεχνίας.
Background.png
Κομμάτι Μαργαριταριού.png
Κομμάτι Μαργαριταριού Σωρός από Κοχύλια Όρος Sohan, Κοιλάδα του Seungryong, Doyyumhwaji Εξευγενίζεται σε Μαργαριτάρι στον κλίβανο Μαργαριταριού της Συντεχνίας.
Background.png
Μετάλλευμα Λευκόχρυσου.png
Μετάλλευμα Λευκόχρυσου Φλέβα Λευκόχρυσου Όρος Sohan, Imha, Jungrang, Κοιλάδα του Seungryong, Waryong, Doyyumhwaji Εξευγενίζεται σε Λευκόχρυσο στον κλίβανο Λευκόχρυσου της Συντεχνίας.
Background.png
Ορυκτό Ρουμπίνι.png
Ορυκτό Ρουμπίνι Φλέβα Ρουμπινιού Βράχος των Σκοτεινών Δράκων, Κόλπος Νεφρίτη, Βουνά Κεραυνού, Γκαουτάμα Χρησιμοποιώντας τον φούρνο της συντεχνίας σου, μπορείς να φτιάξεις ένα Ρουμπίνι με αυτό το ορυκτό.
Background.png
Ορυκτό Σμαράγδι.png
Ορυκτό Σμαράγδι Φλέβα Σμαραγδιού Βράχος των Σκοτεινών Δράκων, Κόλπος Νεφρίτη, Βουνά Κεραυνού, Γκαουτάμα Χρησιμοποιώντας τον φούρνο της συντεχνίας σου, μπορείς να φτιάξεις ένα Σμαράγδι με αυτό το ορυκτό.
Background.png
Ορυκτός Γρανάτης.png
Ορυκτός Γρανάτης Φλέβα Γρανάτη Βράχος των Σκοτεινών Δράκων, Κόλπος Νεφρίτη, Βουνά Κεραυνού, Γκαουτάμα Χρησιμοποιώντας τον φούρνο της συντεχνίας σου, μπορείς να φτιάξεις ένα Γρανάτη με αυτό το ορυκτό.
Background.png
Ορυκτό Ζαφείρι.png
Ορυκτό Ζαφείρι Φλέβα Ζαφειριού Βράχος των Σκοτεινών Δράκων, Κόλπος Νεφρίτη, Βουνά Κεραυνού, Γκαουτάμα Χρησιμοποιώντας τον φούρνο της συντεχνίας σου, μπορείς να φτιάξεις ένα Ζαφείρι με αυτό το ορυκτό.
Background.png
Ορυκτός κρύσταλλος ψυχών.png
Ορυκτός κρύσταλλος ψυχών Φλέβα κρυστάλλου ψυχών Βράχος των Σκοτεινών Δράκων, Κόλπος Νεφρίτη, Βουνά Κεραυνού, Γκαουτάμα Χρησιμοποιώντας τον φούρνο της συντεχνίας σου, μπορείς να φτιάξεις έναν κρύσταλλο ψυχών με αυτό το ορυκτό.
Background.png
Μετάλλευμα Τουρμαλίνης.png
Μετάλλευμα Τουρμαλίνης Φλέβα Τουρμαλίνης Βράχος των Σκοτεινών Δράκων, Κόλπος Νεφρίτη, Βουνά Κεραυνού, Γκαουτάμα Με αυτό το μετάλλευμα μπορεί να κατασκευαστεί Τουρμαλίνη στο Εργαστήριο της συντεχνίας.

▲ Αρχή Της Σελίδας ▲

Εξευγενισμένα μεταλλεύματα[επεξεργασία]

Αυτά τα είδη κατασκευάζονται στους κλιβάνους συντεχνιών και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με την περιγραφή τους. Από το όνομα μπορείτε να διαπιστώσετε ποιο μετάλλευμα χρειάζεστε, πχ. τα Ξύλινα Σκουλαρίκια χρειάζονται Απολιθωμένο Ξύλο.

Εικόνα Αντικείμενο Πληροφορίες
Background.png
Αμέθυστος.png
Αμέθυστος Μωβ ημιπολύτιμος λίθος. Τοποθετείται στα αξεσουάρ.
Background.png
Διαμάντι.png
Διαμάντι Το σκληρότερο πετράδι που προσθέτει υποδοχή στα βοηθητικά αντικείμενα.
Background.png
Έβενος.png
Έβενος Το ελαφρύτερο και σκληρότερο ξύλο που υπάρχει. Τοποθετείται στα αξεσουάρ.
Background.png
Απολιθωμένο Ξύλο.png
Απολιθωμένο Ξύλο Πολύτιμο ξύλο. Τοποθετείται στα αξεσουάρ.
Background.png
Χρυσός.png
Χρυσός Πολύτιμο μέταλλο για κοσμήματα. Τοποθετείται στα αξεσουάρ.
Background.png
Ουράνια Δάκρυα.png
Ουράνια Δάκρυα Ουράνια βροχή σε μορφή κρυστάλλων. Τοποθετείται στα αξεσουάρ.
Background.png
Νεφρίτης.png
Νεφρίτης Ημιπολύτιμος λίθος για κοσμήματα. Τοποθετείται στα αξεσουάρ.
Background.png
Κρύσταλλο.png
Κρύσταλλο Αλλιώς γνωστό ως Κουάρτα. Τοποθετείται στα αξεσουάρ.
Background.png
Χαλκός.png
Χαλκός Χρησιμοποιείται στην κατασκευή μπρούτζου και νομισμάτων. Τοποθετείται στα αξεσουάρ.
Background.png
Μαργαριτάρι.png
Μαργαριτάρι Χρησιμοποιείται στην κατασκευή κοσμημάτων. Τοποθετείται στα αξεσουάρ.
Background.png
Ασήμι.png
Ασήμι Γυαλιστερό μέταλλο για κοσμήματα. Τοποθετείται στα αξεσουάρ.
Background.png
Λευκόχρυσος.png
Λευκόχρυσος Χρυσός που δείχνει σαν ασήμι αλλά είναι σκληρότερος. Τοποθετείται στα αξεσουάρ.
Background.png
Ρουμπίνι.png
Ρουμπίνι Κόκκινος πολύτιμος λίθος μοναδικής κοπής. Μπορεί να μετατραπεί σε πολύτιμο κόσμημα.
Background.png
Σμαράγδι.png
Σμαράγδι Πράσινος πολύτιμος λίθος μοναδικής κοπής. Μπορεί να μετατραπεί σε πολύτιμο κόσμημα.
Background.png
Γρανάτης.png
Γρανάτης Πορτοκαλί πολύτιμος λίθος μοναδικής κοπής. Μπορεί να μετατραπεί σε πολύτιμο κόσμημα.
Background.png
Ζαφείρι.png
Ζαφείρι Μπλε πολύτιμος λίθος μοναδικής κοπής. Μπορεί να μετατραπεί σε πολύτιμο κόσμημα.
Background.png
Κρύσταλλος ψυχής.png
Κρύσταλλος ψυχής Ένας κρύσταλλος αγνός σαν την ψυχή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή κοσμημάτων.
Background.png
Τουρμαλίνη.png
Τουρμαλίνη Ο μαγικός πολύτιμος λίθος λαμπυρίζει σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή κοσμημάτων.

▲ Αρχή Της Σελίδας ▲

Προσωπικά εργαλεία
Εργαλεία
Σε άλλες γλώσσες