Ακύρωση Μαγείας

Από Metin2Wiki
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Αποτελέσματα
Η Ακύρωση Μαγείας είναι μία ιδιαίτερα αρνητική κατάσταση, που προκαλείται αποκλειστικά από την ικανότητα Αντιμαγεία, η οποία αφαιρεί από το στόχο όλες τις βελτιώσεις και τα buffs (συμπεριλαμβανομένων εκείνων που παρέχονται από τα στοιχεία που αλλάζουν την Ταχύτητα ή Ταχύτητα Επίθεσης όπως τα Πράσινα Φίλτρα ή τα Μωβ Φίλτρα). Επιπλέον, για ένα μικρό χρονικό διάστημα, το οποίο είναι ορατό στην κατάσταση "ακύρωση της μαγείας" στο πάνω αριστερό μέρος , εμποδίζει το στόχο από buff (συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων αυτών από την Αύρα του Σπαθιού, το Δυνατό Σώμα κλπ). Ωστόσο, μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί με επιτυχία Πράσινο Φίλτρο και Μωβ Φίλτρο κατά τη διάρκεια του αρνητικού. Προφανώς, αν και η προηγούμενη ακύρωση δεν έχει ολοκληρωθεί η επίδραση αυτών των φίλτρων θα καταστραφεί και πάλι.
Η πιθανότητα ακύρωσης της Μαγείας που δίνεται από την ικανότητα είναι σημαντική ήδη από το Μ1 (25%), για να γίνει ακόμα πιο μεγάλη στο P (62%). Η αύξηση του επιπέδου των δεξιοτήτων αυξάνει επίσης τη διάρκεια της ακύρωσης της Μαγείας.

Δεν υπάρχουν Bonuses που δίνουν αντίσταση κατά της Ακύρωση Μαγείας, ή την δυνατότητα να ακυρώσετε την Μαγεία.

Η επίδραση της ικανότητας μοιάζει με ένα buff (όχι ως αρνητική συνέπεια, για παράδειγμα σαν το Δηλητήριο) και έτσι δεν μπορείτε να το διαγράψετε με την Γιατρειά ή την Πέρκα.


Διάρκεια της Ακύρωσης Μαγείας

Η διάρκεια της Ακύρωσης Μαγείας ακολουθεί αυτό το πρότυπο:

Διάρκεια Ακύρωσης Μαγείας
  • Στο 1 η Ακύρωση Μαγείας διαρκεί περίπου 8 δευτερόλεπτα.
  • Στο M1 η Ακύρωση Μαγείας διαρκεί περίπου 17 δευτερόλεπτα.
  • Στο G1 η Ακύρωση Μαγείας διαρκεί περίπου 25 δευτερόλεπτα.
  • Στο Ρ η Ακύρωση Μαγείας διαρκεί περίπου 35 δευτερόλεπτα.

Ικανότητες που ακυρώνονται

Η μόνη ικανότητα που δεν έχει ακυρωθεί είναι το Πνεύμα Φωτιάς, καθώς υπάρχει μια παθητική ικανότητα της επίθεσης και μη υποστηριζόμενη (στην πραγματικότητα δεν παρέχει bonus).

Προσωπικά εργαλεία
Εργαλεία